WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen...

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet.

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

VROOMSHOOP MEUBELEN

Welkom in de comfortabele wereld van Vroomshoop Meubelen

Vroomshoop Meubelen is de grootste fabrikant van comfortabele slaapkamers in de Benelux. Meer dan 60 jaar worden er kwaliteitsproducten voor alle leeftijden gemaakt.

Peute Slaapcomfort by Keunen is al sinds jaar en dag dealer van Vroomshoop Meubelen. In de showroom vindt u modellen uit de onderstaande collecties.

SALLAND landelijke bedden

Landelijke slaapkamers, beleef het buitenleven in uw eigen huis! De Sallandse rust ziet u terug in de vier karakteristieke bedden met robuste poten en lijsten uitgevoerd in landelijke grijs en whitewash eiken tinten.

SUPREME seniorenbedden 

De Supreme collectie is de comfortcollectie van Vroomshoop Meubelen, bestaande uit een zestal ledikanten die zeer geschikt zijn voor ouderen. Robuust, tijdloos en op comforthoogte.

CARE hoog/laag zorgbedden

Binnen onze Care collectie vindt u functionele bedden met alle gemakken voor de nodige zorgtoepassingen, die door de mooie hout- en lakkleuren tevens het gevoel bieden van uw eigen sfeervolle slaapkamer.

TREND moderne en stijlvolle bedden

Moderne en stijlvolle bedden voor uw slaapkamer. In de Trend collectie vindt u kwaliteitsbedden met een elegant en hedendaags design; een strak gelakt bed of een mooie houtkleur gecombineerd met wit of aluminium.