WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop.

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen. 

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet. 

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

Zorg(t) voor uw comfortabele slaap

Lekker slapen en goed uitrusten...

Wat houdt u tegen?

U heeft al langer het gevoel dat u niet meer echt lekker slaapt? U komt niet meer zo makkelijk uit uw bed? Wordt u 's morgens wakker met een pijngevoel in de onderrug? Uw matras is al zeker acht jaar of ouder? Bent u na zoveel jaar uitgekeken op uw slaapkamer?

Als u een van deze vragen met ja moet beantwoorden wordt het misschien tijd voor een nieuw matras, zorgbed, boxspring of ledikant.

Maar er is iets wat u tegenhoudt......

Dat kunnen natuurlijk allerlei redenen zijn. Dat kan een financiële zijn, uiteraard. Of u weet niet wat de mogelijkheden vandaag de dag zijn. Of u denkt dat het voor u niet meer de moeite waard is. Heel jammer allemaal, want lekker slapen en goed uitrusten is erg belangrijk. Dat weten we natuurlijk wel, maar toch doen we ons zelf vaak te kort.

Misschien dat Peute Slaapcomfort by Keunen u hierbij kan helpen!

Bij Peute Slaapcomfort by Keunen kunt u terecht voor:

  • Een kosteloos en deskundig, geheel vrijblijvend advies.
  • Dat kan bij u thuis als de situatie er om vraagt.
  • Diverse matrassen en bedbodems van gerenommeerde merken in alle afmetingen.
  • Boxsprings geheel volgens uw eisen en wensen.
  • Comfortslaapkamers, zeer geschikt voor ouderen.
  • Een huur- of leaseovereenkomst is bespreekbaar, inclusief onderhoud en inspectie (zie voorbeeld).
  • Verhuur van zorgbedden, met of zonder matras.
  • Maatwerk in de breedste zin van het woord.

 

Voorbeeld

Slaapkamer bestaande uit ledikant en nachtkastje, elektrisch verstelbare lattenbodem en traagschuimmatras, alles in de afmeting 100x200 voor een totaalprijs van € 1.899,00.

Een overeenkomst die u met mij sluit zou er als volgt kunnen uitzien. U betaalt een eerste aanschafbedrag van € 999,00 en vervolgens 36 keer maandelijks een bedrag van € 25,00. Deze overeenkomst is inclusief een gratis onderhoudspakket ter waarde van € 350,00 bestaande uit 2 matrasbeschermers, 2 katoenen hoeslakens en een 2-maandelijkse inspectiebeurt gedurende de looptijd van de overeenkomst. De inspectiebeurt is bedoeld om de matras te keren en om te controleren of alles nog naar behoren functioneert.

Dit is slechts een voorbeeld. In principe is elke combinatie van ledikant, bedbodem, zorgbed en matras of boxspring in elke afmeting mogelijk. Uiteraard zullen de totaalprijs, het initieel te betalen bedrag en het termijnbedrag afhankelijk zijn van de betreffende combinatie.

Na het aflopen van een eerste overeenkomst kan een vervolg ten aanzien van onderhoud en inspectie besproken worden.

  •