Artikelen

WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen...

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet.

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

Van Cadsand Beds

Smart solutions for superior sleeping

De wereld om ons heen verandert: alles wordt beïnvloed door snelle technologische ontwikkelingen. Behalve bij ons bed, waar we dertig procent van ons leven in doorbrengen! Darrom ontwikkelde Van Cadsand Sleepradar®: een innovatieve device die in uw matras wordt geïntegreerd. En geheel contactloos uw slaap analyseert en tips geeft hoe die te verbeteren. Door aanpassingen in uw matras of in uw leefwijze. Zo haalt u het maximale uit uw nachtrust en voelt u zich fitter dan ooit!

Innovatie

Er zijn tal van apps die uw slaap analyseren en prachtige grafieken leveren. Maar door het uiyblijven van concrete tips en oplossing ter verbetering, helpen die u niet om u beter te laten slapen. De Sleepradar wel! Uw slaap wordt contactloos geanalyseerd, want de Sleepradar wordt volledig geïntegreerd in uw matras - zonder allerlei snoeren. En de Van Cadsand matrassen zijn opgebouwd uit diverse materialen, die elk voor toegevoegde waarde zorgen. Zo creëren de Van Cadsand matrassen en de Sleepradar samen een optimaal slaaprendement!

Techniek

De Sleepradar in de matras doet metingen gedurende de nacht en gaat die gegevens analyseren. Via een app krijgt u aanbevelingen voor concrete aanpassingen aan uw leef- en slaapgedrag. Of aanpassing aan de matras zelf. Dat laatste is heel eenvoudig door een flexibele toplaag. Ook kan het systeem andere apparaten, zoals thermostaat en verlichting aansturen en zo een prettige slaapomgeving creëren. Alles is af te lezen en in te stellen via de app, Apple Watch, tablet of computer. Het resultaat? U slaapt beter, functioneert beter en haalt daardoor meer uit uw dag. Kortom, een boost voor uw kwaliteit van leven!

Materialen

           

Het eerste contact met de matras is zeer aangenaam en zacht voor uw huid. De matras vormt zich prettig rond uw lichaam, vult uw lage rug, taille en knieholte comfortabel op. Uw schouder, heup en benen hebben voldoende ruimte, zodat u ontspannen kunt bewegen.
De matras wordt opgebouwd uit diverse materialen, zoals latex en traagschuim, die elk voor toegevoegde waarde in de matras zorgen. Zo ontstaat een kwalitatief hoogwaardige matras, die zorgt voor optimaal slaapcomfort.