WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop.

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen. 

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet. 

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

Sleepradar

Stay on the radar while sleeping.

Smart Sleeping Solutions

Samen met enkele universiteiten in België is door Van Cadsand Beds de Sleepradar ontwikkeld. Een device die onzichtbaar en 100% contactloos metingen verricht terwijl je slaapt. Zo krijg je inzicht in je slaapritme, ademhaling, hartslag en beweging.
Na het analyseren van deze gegevens volgen concrete tips. Bijvoorbeeld over het aanpassen van de bovenlaag van de matras. Of over je leefwijze of slaapritueel. Je krijgt een helder beeld van je behoeftepatroon, zodat negatieve slaapgewoonten doorbroken kunnen worden. Het resultaat: een optimaal slaaprendement en meer energie overdag!

Sleepradar features

 1. Hartritmemonitor
 2. Slaapanalyse
 3. Bedbediening
 4. De app
 5. Nest-thermostaat
 6. Philips® Hue
Hartritmemonitor Slaapanalyse Bedbediening
De app Nest-thermostaat Philips® Hue

Toekomstige toepassingen

 1. Medische observatie
 2. Baby observatie (babyfoon 2.0)
 3. Ondersteuning sporters
 4. Gezichtsherkenning
 5. Ingebouwde opties
 6. En meer!
Medische observatie Baby observatie Ondersteuning sporters
Gezichtsherkenning Ingebouwde opties En meer!

Hoe werkt het?

De Sleepradar wordt onzichtbaar in de bovenste laag van de matras verwerkt. Zonder dat je het voelt, meet de Sleepradar de hele nacht je hartslag, ademhaling, slaapfases en bewegingen. De zo verkregen gegevens worden geanalyseerd en door de Sleepradar omgezet in concrete tips om jouw slaap te verbeteren.
Zo kan het zijn dat de matras te hard is of te zacht. Dat je het te warm hebt of juist te koud. Of dat er andere factoren zijn die jouw slaap beïnvloeden. Door kleine aanpassingen in de bovenlaag van jouw matras, de omstandigheden in jouw slaapkamer, jouw leefritme of slaaprituelen, kun je optimale slaapcondities creëren!

Meer inzicht, betere slaapscore

Naast de metingen die de Sleepradar verricht, kun je door het beantwoorden van een aantal vragen in de app nog meer inzicht krijgen in je slaapgedrag. Want je leefpatroon en gewoonten kunnen van grote invloed zijn op je slaapscore! Heb je tot laat gewerkt, 's avonds gesport, koffie of sterke drank genuttigd of lang achter je computer gezeten? Allemaal zaken die van invloed kunnen zijn! Tussen alle gegevens wordt een verband gelegd, zodat je maatregelen kunt nemen om een betere slaapscore te bereiken!

Ook meet de Slaapradar hoeveel uur je je matras gebruikt hebt, vergelijkt hij gegevens over een langere termijn en geeft seizoensgebonden advies. Met concrete tips over je matras of slaaprituelen creëert de Sleepradar smart sleeping solutions!

Innovatie

Er zijn tal van apps die je slaap analyseren en prachtige grafieken leveren. Maar door het uitblijven van concrete tips en oplossingen ter verbetering, helpen die je niet om je beter te laten slapen. De Sleepradar wel!

Je slaap wordt contactloos geanalyseerd, want de Sleepradar wordt volledig geïntegreerd in je matras - zonder allerlei snoeren. En de Van Cadsand matrassen zijn opgebouwd uit diverse materialen, die elk voor toegevoegde waarde zorgen. Zo creëren de Van Cadsand matrassen en de Sleepradar samen een optimaal slaaprendement!

Techniek

De Sleepradar in de matras doet metingen gedurende de nacht en gaat die gegevens analyseren. Via een app krijg je aanbevelingen voor concrete aanpassingen aan je leef- en slaapgedrag. Of aanpassing aan de matras zelf. Dat laatste is heel eenvoudig door een flexibele toplaag.

Ook kan het systeem andere apparaten, zoals thermostaat en verlichting aansturen en zo een prettige slaapomgeving creëren. Alles is af te lezen en in te stellen via de app, Apple Watch, tablet of computer. Resultaat? Je slaapt beter, functioneert beter en haalt daardoor meer uit je dag. Kortom, een boost voor je kwaliteit van leven!

Toekomstige ontwikkelingen

De ontwikkelingen staan niet stil - zeker niet bij de Sleepradar! De toekomstige toepassingen zijn nagenoeg eindeloos. Zeker als observatie op afstand nodig is. Of het nou gaat om hulpbehoevenden in verpleegtehuizen of het monitoren van je baby. Deze mogelijkheden worden thans, in samenwerking met de al eerder genoemde universiteiten, onderzocht en uitgetest.

Maar ook voor topsporters liggen er tal van kansen. Want een optimale nachtrust is essentieel voor het presteren op topniveau. Hiervoor is er eveneens een onderzoek opgestart. Zo helpt Sleepradar vele doelgroepen de nachtrust te verbeteren en de slaap te verbeteren. Het resultaat? Fitter, vitaler en energieker de dag door!

 •