WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen...

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet.

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

Silvana Support®

Zo moet een kussen zijn!

Silvana Support® is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!

De complete Silvana Support® kussencollectie vindt u ook bij Peute Slaapcomfort by Keunen. Van elk type kussen is een proefkussen voorhanden: zo kunt u thuis proefondervindelijk vaststellen welk kussen het beste bij u - en uw slaapsysteem! - past.

 

   

Silvana Support Grenat
Het zachtste Silvana Support kussen. Houd je van een extreem zacht kussen en slaap je op een uiterst zacht matras? De Silvana Support Grenat is dan het perfecte kussen.

 

Silvana Support Saphir
Het perfecte zachte Silvana Support kussen. Op zoek naar een zacht kussen en slaap je op een zacht matras? Kies dan voor de Silvana Saphir.

 

Silvana Support Emerald
Een zacht en soepel Silvana Support kussen. Ben je op zoek naar een niet al te stevig kussen en slaap je op een normaal matras? De Silvana Emerald is dan het beste kussen voor jou.

         
   
Silvana Support Fluorine
Het net wat stevigere Silvana Support kussen. Houd je van een beetje stevig kussen en slaap je op een normaal matras? Dan biedt de Silvana Fluorine jou de perfecte lighouding!
  Silvana Support Cristal
Het veerkrachtige en stevige Silvana Support kussen. Ben je op zoek naar een steviger kussen en slaap je op een vrij stevig matras? De Silvana Cristal is dan het beste kussen voor jou.
  Silvana Support Larimar
Het stevigste Silvana Support kussen. Houd je van een zeer stevig kussen en slaap je op een stevig matras? De Silvana Larimar bezorgt jou dan de beste nachtrust.