WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen...

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet.

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

PARADIES

Verantwoordelijkheid voor mens en milieu

Gaat het over dekbedden of kussens , bij Paradies vindt u alles wat u voor een gezonde en verkwikkende slaap nodig heeft. Het merk Paradies® is sinds 1903 officieel geregistreerd en behoort tot de oudste Duitse handelsmerken.

Een zorgvuldige kwaliteitscontrole en productonderzoek staan bij Paradies garant voor de hoogste merkenkwaliteit, als voorwaarde voor een gezonde verkwikkende nachtrust in alle opzichten. Materialen en fabricage worden bij Paradies volgens strenge, ecologische richtlijnen getoetst op belasting door schadelijke stoffen, milieuvriendelijkheid en gezondheidsaspecten. Zo is met het oog op mens en milieu onder andere het volgende vastgelegd:

  • materialen streng gecontroleerd op schadelijke stoffen
  • weefsels en tijken medisch getest op huidverdraagzaamheid en gezondheidsaspecten
  • weefsels en tijken vrij van optische witmakers
  • SuperClean standaard voor dons- en verenvullingen
  • ecologische productie
               

Paradies dekbedden

Een Paradies dekbed moet het slapende lichaam beschermend warm houden en het afgegeven vocht snel afvoeren om zo een aangenaam slaapklimaat te creëren. De vulling is het hart van elk Paradies dekbed.

De compositie van de optimale vulling met uitgelezen, zachte en gemakkelijk te onderhouden weefsels en de desbetreffende extra voordelen daarvan maken een Paradies dekbed zo perfect. Mogelijke vullingen: Paradies Fill (onderhoudsvriendelijke textielvezel), Paradies Dons (natuurlijke vulling), Paradies Ecolana (wollig zachte bio-dekbedden) en Paradies Fill 2.0 (duurzame vullingen).

Paradies kussens

Een kussen heeft de functie het hoofd van de slaper te ondersteunen en daarbij een comfortabele en ontspannen slaaphouding mogelijk te maken. Maar mensen hebben zeer verschillende wensen en voorkeuren. Zij maken zelf uit wat hun lievelingskussen is. Daarom biedt Paradies een ruime keuze aan kussens, die hoofd en nek naar wens comfortabel ondersteunen.

Bij Peute Slaapcomfort by Keunen vindt u Paradies kussens gevuld met het onderhoudsvriendelijke Softys, Paradies kussens gevuld met natuurlijke veren en dons en Paradies Nek-Steun-Kussens.