WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen...

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet.

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

KREAMAT

Wake up with Sparta!

Kreamat zet met de nieuwe collectie Sparta het slaapcomfort in een ruimer kader.

Van het bed naar het leven in de 24-uurs slaapkamer. Dit interieurconcept, ontworpen door Studio Segers, vertrekt van de elementaire randvoorwaarden. Geen overdaad aan luxe, wel praktische en esthetische elementen voor een gerieflijk ingericht interieur.

Unieke boxspring in een minimalistische vorm.

De Kreamat boxspring Sparta is voorzien van een unieke lage extended pocketveer in combinatie met hoogwaardige elastische afdekmaterialen. De thermisch geharde nabehandeling van deze veer benadrukt de hoge kwaliteit en levensduur van haar elasticiteit. Deze pocket veer zorgt ervoor dat er een nieuwe boxspring is geboren in zijn meest minimalistische vorm.

Minimalistisch in vorm wil niet zeggen minimalistisch in ergonomie.

De unieke gepatenteerde Kreamat techniek zorgt ervoor dat het lichaam in zijn natuurlijke houding wordt aangestuurd. De schouders zijn het breedste punt van het menselijk lichaam. De Kreamat techniek zorgt ervoor dat de schouders optimaal geholpen worden om in hun juiste proportie te kunnen wegzakken in het bedsysteem. Een differentieel kleurenpalet van stoffen voldoet steeds aan een minimum van vooropgestelde kwaliteitsnormen. Deze plaatsen het Kreamat product steeds op een net dat tikkeltje hoger niveau. Gewoonweg op en top hoogwaardig gezond ligcomfort.

Eindeloos slaapcomfort.

De matras Sparta is opgebouwd uit een Zweeds thermisch gehard pocketveren interieur bestaande uit 7 verschillende comfortzones, van zeer hoge kwaliteit.

Boven- en onderkant van de matraskern zijn voorzien van de meest innovatieve Latex+. De elasticiteit en weerstand zijn topeigenschappen die garant staan voor duurzaamheid en comfort in iedere slaappositie. Naast zijn kwalitatieve innoverende eigenschappen biedt deze matras ook de juist uitgebalanceerde ondersteuning door zijn aanbod in 4 hardheden (soft, medium, firm en xfirm).

De unieke ingenieuze Sonocore technologie in combinatie met de nieuwe fine-tuned samenstelling van  Latex+ biedt de meest duurzame, meest ademende, sterkste en meest soepele latex ooit.

Natuurlijk vindt u de Kreamat Sparta boxspring en matras ook in de showroom van Peute Slaapcomfort by Keunen.