WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop.

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen. 

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet. 

 

Meer

      

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

GELTEX® inside

Of je nu klein, groot, dik of dun bent, op je zij of op je rug slaapt... een gezonde slaap begint bij de juiste matras. Dankzij de 3-voudige formule om beter te slapen, bieden de matrassen met GELTEX® inside een ideale drukverdeling, een perfecte ondersteuning en een maximale ventilatie. Benieuwd? Maak een afspraak en overtuig jezelf: matrassen met GELTEX® inside zijn voor iedereen een goede keuze.

Slapen

Elke nacht weer. Toch?

Goed slapen en heerlijk uitrusten. Dat is de belangrijkste eis die we stellen aan onze slaapkamer. Slapen en rusten is echter zeer persoonlijk en voor iedereen anders. Daarom zijn er zoveel beddenfabrikanten en zoveel verschillende matrassen. Ze bieden allemaal veel comfort en ze zijn allemaal van goede kwaliteit. Maar welke matras is nu het meest geschikt voor u? Hier geldt immers: zoveel mensen, zoveel wensen. Gelukkig kunt u terecht bij Peute Slaapcomfort by Keunen. Ik heb een aantal van de belangrijkste merken in huis. En ik ben deskundig en ervaren. Ik kan u alles vertellen over matrassen en geef u een persoonlijk advies. Maatwerk dus.