WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop.

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen. 

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet. 

 

Meer

      

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

GELTEX® inside

Of je nu klein, groot, dik of dun bent, op je zij of op je rug slaapt... een gezonde slaap begint bij de juiste matras. Dankzij de 3-voudige formule om beter te slapen, bieden de matrassen met GELTEX® inside een ideale drukverdeling, een perfecte ondersteuning en een maximale ventilatie. Benieuwd? Maak een afspraak en overtuig jezelf: matrassen met GELTEX® inside zijn voor iedereen een goede keuze.

Matrassen

Zoveel mensen, zoveel wensen...

Het aantal leveranciers en merken van matrassen is ongeveer niet te tellen. En allemaal hebben ze de beste matrassen! Ze worden ook allemaal een keertje als beste getest ook nog...

Maar wat is nou de beste matras? Heel simpel, die bestaat niet. De kunst is om de voor jou beste matras te zoeken. Want niemand is hetzelfde: lengte, gewicht, lichaamsbouw, wel of geen fysieke klachten enzovoort. Pocketveren, latex, traagschuim of hybride matras. Zoveel mensen, zoveel wensen...

En hoe doe je dat dan, de beste matras zoeken? En waar vind je die? Ga in eerste instantie op zoek naar een winkel c.q. showroom met een voldoende gevarieerd aanbod en waar je een gedegen advies mag verwachten. Neem vervolgens voldoende tijd om jouw beste keuze te bepalen. En maak goede afspraken over wat mogelijk is als na enkele weken slapen op de nieuwe matras blijkt dat de keuze toch niet de beste was...

Zo'n winkel zou natuurlijk Peute Slaapcomfort by Keunen kunnen zijn: u vindt bij mij een aantal gerenommeerde merken en krijgt een persoonlijk en objectief advies!

Hieronder enkele voorbeelden van  matrassen die bij Peute Slaapcomfort by Keunen liggen:

     
Recticel pocketveren matras Esterel. Een hypoallergene matras opgebouwd uit een 5-zone Pocketverenkern, afgedekt met polyether SG 30. Bestel hier.  

Afmeting en prijs

  • 80x200 - € 193,00
  • 90x200 - € 208,00
Recticel pocketveren matras Oasis Bultex®. Een hypoallergene matras opgebouwd uit een 7-zone Pocketverenkern, afgedekt met Bultex®. Bestel hier.  

Afmeting en prijs

  • 80x200 - € 302,00
  • 90x200 - € 324,00

Ubica BlueRiver Bultex® matras. Een hypoallergene matras opgebouwd uit een 7-zone Pocketverenkern, afgedekt met Bultex® schuim. Bestel hier.

 

Afmeting en prijs

  • 80x200 - € 409,00
  • 90x200 - € 449,00
Ubica BlueSea Sensus® matras. Een hypoallergene matras opgebouwd uit een exclusieve 5-zone 'Blue Action' verenkern en afgedekt met geprofileerd Sensus® schuim. Bovendien is de hoes van de matras doorstikt met Sensus®. Bestel hier.  

Afmeting en prijs

  • 80x200 - € 919,00
  • 90x200 - € 999,00
     
Deze pagina is nog in bewerking...